Aanmelden

Je meldt je aan voor een serie van twee weekenden. De eerstvolgende serie is van 17 t/m 19 april en 12 t/m 14 juni 2020. De weekenden beginnen op vrijdagmiddag om 15.00 uur en eindigen op zondagmiddag om 15.30 uur.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier hierbeneden. Je kunt je alleen aanmelden als je beide weekends kunt komen. Als je je hebt aangemeld laten we je zo spoedig mogelijk weten of er nog plek is. Als dat het geval is, maak je vervolgens je aanmelding definitief door de kosten over te maken.

Tot uiterlijk een week vóór de start van een serie kun je je aanmelden. Er zijn minimaal 6 en maximaal 9 deelnemers. Een week van tevoren krijg je bericht of de serie doorgaat.

De kosten voor twee weekenden samen zijn €150,- (mensen met een inkomen lager dan €700 per maand betalen €110,-). Je kunt betalen door het bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL55 TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Leerhuis Westerhelling (let op, dit is ons nieuwe rekeningnummer). Vermeld bij je betaling ook de datum van het eerste weekend van de twee. Je ontvangt hier geen bevestiging van. (Onze ervaring is dat het overschrijven altijd goed verloopt).

Als je verhinderd bent, krijg je het betaalde bedrag terug als we een plaatsvervanger voor je kunnen vinden. Vanwege de administratie die dit met zich meebrengt houden we van dit bedrag dan wel €10 annuleringskosten in. Meld je dus pas aan als je zeker weet dat je daadwerkelijk kunt komen.


17 – 19 april en 12 – 14 juni9 - 11 oktober en 27 - 29 november

Hierbij meld ik me aan voor het ontvangen van e-mail berichten met aankondigingen en nieuws van Leerhuis Westerhelling

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.


Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer kun je daarover lezen in onze privacyverklaring