Aanmelden

Je meldt je aan voor een serie van twee weekenden. De eerstvolgende serie is van 30 oktober t/m 1 november en 11 t/m 13 december 2020. De weekenden beginnen op vrijdagmiddag om 15.00 uur en eindigen op zondagmiddag om 15.30 uur.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier hierbeneden. Je kunt je alleen aanmelden als je beide weekends kunt komen. Als je je hebt aangemeld laten we je zo spoedig mogelijk weten of er nog plek is. Als dat het geval is, maak je vervolgens je aanmelding definitief door de kosten over te maken.

Tot uiterlijk een week vóór de start van een serie kun je je aanmelden. Er zijn minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Je kunt betalen door het bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL55 TRIO 0338 6113 04 t.n.v. Leerhuis Westerhelling. Tarieven vind je onder het kopje data en kosten. Vermeld bij je betaling ook de datum van het eerste weekend van de twee. Je ontvangt hier geen bevestiging van. (Onze ervaring is dat het overschrijven altijd goed verloopt).

Als je verhinderd bent, krijg je het betaalde bedrag terug als we een plaatsvervanger voor je kunnen vinden. Vanwege de administratie die dit met zich meebrengt houden we van dit bedrag dan wel €10 annuleringskosten in. Meld je dus pas aan als je zeker weet dat je daadwerkelijk kunt komen.


eerste reeks vervalt30 okt t/m 1 nov

Hierbij meld ik me aan voor het ontvangen van e-mail berichten met aankondigingen en nieuws van Leerhuis Westerhelling

Ik geef toestemming om de gegevens die ik hier heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.


Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer kun je daarover lezen in onze privacyverklaring